Konsert med Bill Booth

Konsert med Bill Booth - St. Patrick's day 17.3.2023

Denne kvelden spiller Bill Booth blant annet irske jigs and reels på fele, en del irske låter på gitar og vokal, samt låter fra hans irsk-inspirerte album.

Bill Booth er opprinnelig amerikaner, og har vokst opp i den delen av USA med flest irske emigranter der musikken naturlig nok er preget av irsk og skotsk folkemusikk.

Bill Booths siste CD «Some Distant Shore» ble Spellemannspris-nominert i 2017. Albumet, som er inspirert av keltisk historie og kultur fikk strålende anmeldelser i Norge så vel som i utlandet hvor den blant annet ligger på USA’s topp 40listen «Folk Radio Playlist Chart”. Albumet har også fått mye radiotid blant annet i NRK P1 Radio Rock med ‘live’ intervju, NRK P2 Spillerom og NRK P2 Jungeltelegrafen, samt i utlandet inkludert BBC i Storbritannia og i Irland. Han har gitt ut seks soloplater og spilt med mange store norske artister som blant annet Åge og Sambandet, CC Cowboys, Steinar Albrigtsen, Henning Kvitnes og mange flere.

LES MER OM BILL BOOTH
BILL BOOTH PÅ SPOTIFY


Det er begrenset antall billetter. Vi anbefaler deg derfor å forhåndsbestille!

  Fyll ut skjemaet nedenfor og send inn din bestilling

  Du betaler med Vipps til 535350 etter at du har sendt inn bestillingen. Du mottar deretter en bekreftelse fra oss som også gjelder som billett.

  Opplysningene du oppgir her vil KUN bli brukt for å kommunisere med deg i forbindelse med denne konserten.
  Alle data om deg vil bli slettet så snart arrangementet er avsluttet.

  Antall billetter á kr. 250,00:

  Skriv eventuell en melding til oss sammen med bestillingen:

  captcha
  Skriv inn koden over