Samspillene i Tolga 2023

Velkommen til
Samspillene i Tolga
29. sept. – 4. okt. 2023

Nå er det igjen klart for SAMSPILL!

Samspillene i Tolga er en oppfølger av det første arrangementet med Alle Kan Spille og Ec-Play, som ble avholdt i første uka av oktober i 2022 her på Malmplassen Gjestegård.

Årets Samspill byr på spennende og utfordrende dager for store og små. det begynner med Ec-Play Session i forkant av den månedlige JAM fredag 29. september og forsetter med familiestevne fra lørdag 30. september til mandag 2. oktober. Vi avslutter med fagdag musikk onsdag 4. oktober for kulturskolelærere, musikklærere og andre interesserte.

Det er kostnadsfritt å delta i Samspillene i Tolga 2023!

Hva skjer!

Ec-Play Session
Fredag 29/9 kl. 19-21

Denne fredagen innleder vi vår månedlige JAM med en Ec-Play Session der den som ikke kan spille kan lære seg å spille! Det høres utrolig ut, men det er faktisk sant! Vi begynner kl. 19, og etter et par timer har du lært mer om å spille et intrument enn det du trodde var mulig på så kort tid! Det hele ledes av Ec-Play-gründeren Jostein Skare. Ta utfordringen og bli med! 

Familiestevne
Lør. 30/9 – man. 2/10

Familiestevnet er for barn og unge i aldersgruppen 3. – 10. trinn. I år som i fjor kommer det barn og unge fra Asker i samme aldersgruppe, som gjerne vil møte lokale for samspill og samsvær. Det blir mye musikk, men også mye sosialt. Med Ec-Play-metoden som basis, lover vi at dette blir moro for alle – voksne som barn! 

Fagdag Musikk
Onsdag 4/10

Nytt av året er fagdagen, som retter seg mot kulturskolelærere, musikklærere og andre interesserte. Fagdagen handler om musikk og en ny og genial metode for å lære barn å spille. Konseptet har i seg en rekke elementer, som mestring, glede, utvikling og inkludering! 

AVLYST